Green mode - economie de energie electrica. Noutati. Bumbas ELECTRIC

Home
Certificare ISO 9001:2008
Noutati
Site Map
Newsletter
Contact

Green mode - economie de energie electrica

Cresterea eficientei energetice cu noile camere de testare

Cu solutia "Green mode" de la Voetsch, clientii nostri pot economisi energie electrica de pana la 40% si pot salva tone de CO2.

Multe asemenea solutii duc la costuri si investitii mai ridicate in comparatie cu echipamentele standard. Cu toate acestea, costurile initiale se vor plati de la sine prin reducerea consumului de energie. Astfel clientul poate beneficia de avantaje suplimentare cum ar fi consum scazut de lichid de racire ( apa de racire ), emisii de zgomot mai mici si o incarcare mai mica a intregului sistem.

Optimizarea se concentreaza pe trei domenii :

Hardware: aceasta include toti consumatorii electrici ce sunt integrati in sistem. O economie substantiala se poate face prin alegerea corecta a componentelor individuale. Utilizarea componentelor de ultima generatie cu eficienta energetica maxima asigura intotdeauna functionarea sistemului in regim optim.

Software: acesta controleaza sistemul astfel incat capacitatea consumatorilor care nu sunt necesari ( rezistente de incalzire, ventilatoare, compresoare etc.) este redusa iar varfurile de sarcina sunt evitate. Unitatile electrice sunt oprite temporar si repuse in functiune atunci cand este nevoie.

Planificarea sistemului: este esentiala pentru a crea un sistem total optim. Pe de o parte, sistemul trebuie sa asigure capacitatile necesare pentru functionarea planificata in mod fiabil, pe de alta parte, acesta trebuie sa evite orice dimensionare excesiva care ar duce la pierdere de energie.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la: service@bumbas.ro
Mergi la inceputul articolului Green mode - economie de energie electrica.