Despre brandul VARTA. Tehnologii VARTA. Bumbas ELECTRIC

Home
Certificare ISO 9001:2008
Noutati
Site Map
Newsletter
Contact

Johnson Controls este la nivel mondial liderul producatorilor de baterii pentru automobile. Pentru a ne mentine si pe viitor pozitia, ne asumam sa continuam sa imbunatatim ceea ce este bun.

Pe lânga sistemele de dezvoltare si fabricare ultramoderne, Johnson Controls mizeaza pe centre tehnologice inovatoare, in care se lucreaza consecvent la optimizarea design-ului si performantei produselor.

VARTA face parte din exclusivul portofoliu de marci al companiei Johnson Controls. Iar asta pe buna dreptate: deoarece VARTA inseamna cea mai buna calitate, tehnologie inovatoare si o indelungata experienta tehnica. Prin intermediul vastului sortiment de produse, VARTA ofera bateria potrivita pentru fiecare autovehicul. in plus, VARTA se numara printre lideri in topul marcilor de baterii la nivel mondial, mai ales in ce priveste calitatea, utilizarea tehnologiilor de viitor sau manipularea responsabila si rationala a resurselor.

Cea mai importanta este energia interioara, pe care te poti baza intotdeauna când alegi VARTA. Forta nu trebuie sa se inghesuie in fata pentru a fi prezenta. Forta noastra se manifesta mai degraba prin incredere. Astfel, Johnson Controls, in calitatea sa de lider in domeniul echiparii initiale a autovehiculelor cu baterii, ofera multe alte servicii si facilitati, precum si cei mai buni specialisti – atât in distributie, cât si in service. Dincolo de produse, sloganul „Forta din spatele acestora. si mai mult decât atât.“ reprezinta un excelent raspuns la toate cerintele pietei
Mergi la inceputul pagini Despre brandul VARTA.