Echipamente VDT. Testare la praf. Bumbas ELECTRIC

Home
Certificare ISO 9001:2008
Noutati
Site Map
Newsletter
Contact

Testele de praf sunt efectuate în principal pentru a testa funcționarea componentelor electronice în condiții extreme de mediu. 

Formarea prafului în interiorul spațiului de testare este efectuată prin injectare de aer comprimat,prin intermediul a patru duze speciale. Praful este suflat și răsucit în spațiul de testare superior de mișcarea intensivă a aerului.

Caracteristici:
- Camerele  de testare au design modular și sunt gata pentru a fi instalate.
- Întregul sistem este proiectat pentru a fi utilizat în condiții extreme și garantează funcționarea fiabilă și o durată lungă de viață.
- O densitate constanta a prafului  este atinsă datorita duzelor speciale de mare capacitate  cu aer comprimat, ceea ce duce la rezultate de incredere.
Avantaje speciale pe scurt:
- Operare ușoară
- Design-ul modular și gata de a fi instalat
- Componentele sistemului ușor accesibile garantează cel mai scurt timp de service si de mentenanta
- Cerință redusa de energie
- Picioare reglabile individual în înălțime
- Finisaj exterior
- Amplu dimensionata, utilizare usoara a ușii cu etanșeitate special

Aplicatii:

- Testele de praf sunt efectuate în principal pentru a testa funcționarea componentelor electronice în condiții extreme de mediu. Diverse standarde specifica de exemplu,durata testului și compoziția prafului utilizat. Standardul SAE J 575 se efectueaza cu  trei, pana la cinci kg ciment de Portland (conform ASTM C 150-77). Cimentul de Portland este caracterizat în special prin dimensiunea sa fina a granulației. Acest praf este umplut în pâlnia spațiului de testare.Formarea prafului în interiorul spațiului de testare este efectuată prin injectare de aer comprimat prin intermediul a patru duze speciale. Praful este suflat și răsucit în spațiul de testare superior de mișcarea intensiva a aerului.

Durata de timp pentru această acțiune este de la 2 la 15 secunde cu o pauza de 15 minute între impulsurile unice.

Mergi la inceputul pagini Echipamente VDT.