Tehnologie Varta cu gel. Tehnologii VARTA. Bumbas ELECTRIC

Home
Certificare ISO 9001:2008
Noutati
Site Map
Newsletter
Contact

Pentru diversi consumatori electrici, cicluri de descarcare frecvente si o capacitate de pornire sigura in orice conditii meteorologice..

VARTA face parte din exclusivul portofoliu de marci al companiei Johnson Controls. Iar asta pe buna dreptate: deoarece VARTA inseamna cea mai buna calitate, tehnologie inovatoare si o indelungata experienta tehnica. Prin intermediul vastului sortiment de produse, VARTA ofera bateria potrivita pentru fiecare autovehicul. in plus, VARTA se numara printre lideri in topul marcilor de baterii la nivel mondial, mai ales in ce priveste calitatea, utilizarea tehnologiilor de viitor sau manipularea responsabila si rationala a resurselor.

Cea mai importanta este energia interioara, pe care te poti baza intotdeauna când alegi VARTA. Forta nu trebuie sa se inghesuie in fata pentru a fi prezenta. Forta noastra se manifesta mai degraba prin incredere. Astfel, Johnson Controls, in calitatea sa de lider in domeniul echiparii initiale a autovehiculelor cu baterii, ofera multe alte servicii si facilitati, precum si cei mai buni specialisti – atât in distributie, cât si in service. Dincolo de produse, sloganul „Forta din spatele acestora. si mai mult decât atât.“ reprezinta un excelent raspuns la toate cerintele pietei .
Mergi la inceputul pagini Tehnologie Varta cu gel.