Tehnologie Varta PowerFrame. Tehnologii VARTA. Bumbas ELECTRIC

Home
Certificare ISO 9001:2008
Noutati
Site Map
Newsletter
Contact

Criteriile decisive pentru o baterie sunt puterea si fiabilitatea – iar VARTA impune noi standarde in domeniu.

Gratie acestui concept orientat catre calitate fara compromisuri, echipam toate modelele realizate de cei mai importanti producatori de autoturisme.

Pentru ca situatia sa nu se schimbe, inginerii nostri au o misiune clara: sa imbunatateasca perfectiunea. Cea mai recenta realizare asigurata de acest spirit inovator este noua tehnologie PowerFrame – dupa tehnologia AGM impresionanta, o noua dovada pentru pozitia incontestabila de lider ocupata de VARTA. Si un motiv suplimentar pentru dumneavoastra sa dati dovada de mai multa incredere in VARTA.

Ce reprezinta tehnologia PowerFrame?

PowerFrame concentreaza mai multe inovatii: durata de viata, pornirea la rece, necesarul de energie – in practica, fiecare aspect important al unei baterii este optimizat semnificativ. Caracteristica esentiala este reprezentata de stantarea brevetata a asa-numitei armaturi pozitive – un design unic de armaturi asigura un plus semnificativ de putere.

Presiunea ridicata si noile standarde in domeniul preciziei de productie garanteaza o calitate stabila si o durata indelungata de viata.

Mergi la inceputul pagini Tehnologie Varta PowerFrame.