WC HERAEUS. Bumbas ELECTRIC. Pagina 1

Home
Certificare ISO 9001:2008
Noutati
Site Map
Newsletter
Contact

WC HERAEUS Metale pretioase

Diviziile și unitățile de afaceri Heraeus -metale prețioase furnizeaza  produsele lor pe piețele cheie,importante din ziua de azi;  în special pentru protecția  mediului, comunicatii, sectorul energetic, asistenta medicala etc.

Heraeus -metale preţioase este specialistul de metale preţioase din grupul Heraeus. Solutiile sale inovatoare califică grupul de afaceri ca unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de metale preţioase şi metale nepretioase.

Heraeus metale prețioase este atat un partener național, cât și internațional în diverse domenii , precum chimie, electronică, inginerie auto, tehnologie medicală și industria fotovoltaica.
Prin achiziționarea de polimer conductor PEDOT , gama de produse susține competitivitatea și este setata pentru un viitor viabil în ceea ce privește piețele și aplicațiile.
Grupul de afaceri Heraeus - metale pretioase proceseaza aur, argint, platina si metale speciale pentru a produce produse industriale.

Compania este lider mondial in metale pretioase industriale si metale speciale. O retea globala de companii in Europa, Asia, America de Nord si Africa includ fabrici ce includ toate fazele de rafinare si producere a metalelor pretioase. Cu expertiza bazata pe zeci de ani de tranzacționare din metale pretioase industriale, grupul de afaceri poate oferi un management profesionist pentru tot ciclul de productie si rafinare.

Metale pretioase - reciclare

Foto Metale pretioase - reciclare
 WC Heraeus metale pretioase prin solutiile sale inovatoare califica grupul ca unul din cei mai importanti furnizori mondiali de metale pretioase.